Από το 1980 όταν ο Γιάννης ξεκίνησε προσφέροντας με αγάπη το καλύτερο μπιφτέκι της πόλης με το οποίο μεγάλωσαν γενιές και γενιές έχουν αλλάξει αρκετά. Εκείνο όμως που έχει μείνει αναλλοίωτο στο χρόνο είναι οι αξίες που μας δίδαξε όπως είναι η προσήλωση στην ποιότητα και την αυθεντικότητα και ο σεβασμός στον πελάτη, συνεχίζοντας πιστά το όραμά του.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ

Καθημερινά διαλέγουμε με μεγάλη προσοχή τα καλύτερα υλικά όπως τα νωπά κρέατα, τα φρέσκα λαχανικά και μυρωδικά με τα οποία συνθέτουμε τις μοναδικές συνταγές και γεύσεις που απολαμβάνετε εδώ και χρόνια στον Γιάννη. Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται σύμφωνα με δικές μας αυθεντικές συνταγές στο υπερσύγχρονο ιδιόκτητο εργαστήριο μας στην Ν. Λυκογιάννη κάτω από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί βασική μας προτεραιότητα η οποία μας ακολουθεί σε κάθε μικρή ή μεγάλη απόφαση. Από την επιλογή των πρώτων υλών και του προσωπικού μέχρι τις συνταγές των προϊόντων και το σχεδιασμό των καταστημάτων μας, ο πελάτης βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των επιλογών μας.

Στο πνεύμα αυτό, προχωρήσαμε πρόσφατα στη ριζική ανακαίνιση του κεντρικού μας καταστήματος καθώς και στη σημαντική ανανέωση του καταλόγου μας μέσα από την προσθήκη πολλών νέων πρωτότυπων συνταγών-προϊόντων, έχοντας ως σκοπό τη μεγιστοποίηση της εμπειρίας του πελάτη κάθε ηλικιακής ομάδας. Είναι πλέον φανερό ότι το αποτέλεσμα μας δικαίωσε!